Oldalak

2012. március 3., szombat

Vannak dolgok amiért megéri élni...

... ilyen például a zene. Ha már semmi nem tart életbe egy kis zene mindig jót tesz. Rádöbbent a dolgok miértjére.
... vagy például a család. Soha ne feled hogy egy családod van akik bármi is történjen melletted maradnak még akkor is ha mások hátat fordítanak.
... a barátok is ide sorolandók. Igazából soha nem tudhatod mikor lesz rájuk szükséged.
... a csoki. Elönt boldogság hormonokkal, depisebb napokon igazán hatásos dolog. Minek drogozik a sok korombeli tizen éves emberke amikor van csoki?! Olcsóbb és hatásosabb. A zene után a második szerelmem.:)
... az idő és az emlékek. Soha, de soha ne feledd EGYSZER ÉLSZ.! Egyszer kell kihasználni az eléd táruló lehetőségeket. Lehet hogy időigényes vagy rizikós ez a lehetőség, de megéri harcolni érte ugyan is bizonyos esetekben az egész életedet megváltoztathatja. Egy rossz döntés akár fenekestől felfordíthatja az egész eddig felépített dolgaidat. Ha már egyszer élsz élj úgy ahogy szeretnél. Az emlékeidet soha ne hagyd feledésbe vészni.Az csak a  tied és senki másé. Ha nem lennének emlékeid nem lenne múltad. Ha nincs múltad nincs életed. Amit ma teszel az történelem.! Soha nem lesz még egy olyan ember mint te. Egyedi vagy és ezt használd ki.! Ne foglalkozz azokkal akik a hátad mögött beszélnek rólad, mert féltékenyek rád és ez sokat árthat ha oda figyelsz. Éld az életed és ne hagyd hogy mások irányítsák mert akkor már nem a tied.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése